Share Button

In urma cu putin timp siteul digisport.ro a anuntat in exclusivitate ultimul transfer reusit de Petrolul Ploiesti. Astfel, clubul ploiestean a reusit sa obtina semnatura atacantului Toto Tamuz, un internaţional israelian venit liber de contract de la gruparea rusa de prima liga FK Ural Oblast. tototamuz

Acesta a semnat un angajament pe două sezoane şi jumătate, urmând să încaseze între 12 şi 15 mii de euro lunar.

In urma cu jumatate de an, atacantul a fost dorit cu insistenta si de Steaua Bucuresti, dar transferul nu s-a concretizat. Motivul pentru care Tamuz a refuzat Steaua în urmă cu 6 luni a fost dorinţa sa de a juca în Franţa sau Germania, de unde avea unele oferte, care însă nu s-au mai concretizat. Acum, cariera atacantului de 25 de ani nu traversează cea mai bună perioadă, insa Petrolul poate reprezenta pentru el o sansa de relansare.

Tamuz a semnat cu FK Ural în vară, dar de atunci a prins numai 7 meciuri, fără să marcheze însă vreun gol. Israelianul a avut parte de un conflict cu antrenorul Aleksandr Tarkhanov şi a ajuns intr-un final la un acord cu oficialii clubului pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă. În schimb, pe vremea în care a jucat pentru Hapoel Tel Aviv, timp de trei sezoane, Tamuz a marcat 44 de goluri.

La varsta de 19 ani,  Toto Tamuz a fost urmarit de mari echipe din vestul Europei, precum Chelsea Londra, Manchester City, Middlesbrough si Rangers, cei din urma fiind aproape sa-l achizitioneze in schimbul sumei de 1 milion de lire sterline.

1.2 milioane de euro este costa lui Toto Tamuz pe transfermarkt.de

Toto Tamuz Video from Raf Sports on Vimeo.

foto:fcpetrolul.ro

Lasa un comentariu