Share Button

FC Petrolul Ploieşti a parafat, astăzi, o nouă achiziţie importantă, ajungând la un acord cu mijlocaşul uruguayan Juan Angel Albin, cel care Juan+Angel+Albin+Real+Madrid+CF+v+RCD+Espanyol+5ItkrLFD3bYla semnat un angajament valabil până la finalul actualei ediţii de campionat, cu clauză de prelungire din vara viitoare.

În vârstă de 27 ani, fotbalistul are o carte de vizită impresionantă, evoluând între 2006 şi 2013 în Primera Division, pentru Getafe (2006-2011) şi Espanyol Barcelona (2011-2013), timp în care a bifat 128 de meciuri disputate şi 21 de goluri marcate. În ultima perioadă, Juan Angel Albin a jucat în ţara natală, pentru Nacional Montevideo, club care l-a şi lansat, de altfel, în fotbalul de performanţă.
 
Juan Angel Albin devine, astfel, cel de-al treilea transfer al grupării ploieştene realizat această săptămână, după cele ale lui Walter Fernandez şi Marian Dean Beţa. „Aşa cum am promis, am căutat să transferăm în această perioadă jucători de mare valoare. Juan Angel Albin şi Walter Fernandez au experienţă căpătată în campionate puternice din Europa, în vreme ce Beţa este un fotbalist tânăr, de perspectivă. Sunt convins că am devenit mai puternici şi că jucătorii nou-veniţi ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele propuse”, a declarat Daniel Capră, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Petrolul Ploieşti.(sursa:fcpetrolul.ro)

2.000.000 de euro este cota de piata a lui Juan Angel Albin conform transfermarkt.de

Foto:zimbio.com

Lasa un comentariu