Share Button

Răzvan Frăţilă a lansat primul volum din istoria clubului Petrolul Ploieşti

În sala de 200 locuri a Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti a avut loc ieri lansarea primului volum (din cele 5) al istoriei clubului Petrolul Ploieşti, realizat după o muncă asiduă de Răzvan Frăţilă. La eveniment au fost prezenţi prefectul Marius Sersea, un mare microbist, precum şi glorii ale clubului fanion al Prahovei, dar şi oameni de fotbal din judeţ, interesaţi de istoria clubului Petrolul.

Primul volum din seria “Petrolul Ploiesti, istorie si traditie” se numeste “Inceputurile” si apare in format A4 (360 de pagini), fiind tiparit intr-un tiraj de 500 de exemplare. Este o carte bogat ilustrata (aproximativ 350 de fotografii), din care veti afla detalii despre perioada 

“Juventista” (1924-1951) – de la data infiintarii clubului si pana la mutarea in Ploiesti. In acest prim volum veti constata, ca Petrolul mai are in palmares un titlul de campioana la seniori (1929-1930) si unul la juniori (1948-1949). Recunoasterea acestor titluri, si implicit a filiatiei dintre Juventus Bucuresti si Petrolul Ploiesti, de catre Comisia de Statistica si Istorie a FRF, i se datoreaza tot lui Razvan Fratila, cel care a facut demersurile necesare.

Spre sfarsitul anului va aparea si volumul 2, iar in primavara lui 2014 – volumul 3.

Foto:sportcampina.blogspot.ro

 

Lasa un comentariu