Share Button

În cadrul conferinței de presă ce a avut loc vineri, antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, a prefațat întâlnirea de duminică împotriva lui FC Brașov, din etapa a 20-a a Ligii I, primul joc oficial al galben-albaștrilor în 2014.contra

Tehnicianul lupilor se așteaptă la o partidă dificilă, însă anunță că elevii săi sunt pregătiți să-și treacă în cont toate cele 3 puncte, chiar dacă are unele probleme de efectiv, cum ar fi accidentarea lui Filipe Teixeira.

”Ne așteaptă o etapă grea, vom întâlni o echipă aflată în subsolul clasamentului, cu un antrenor nou și cu jucători foarte experimentați. În plus, este și primul meci oficial și vom vedea care este nivelul de prospețime al băieților și ritmul de joc”, a declarat Contra, care nu uită că debutul său la Petrolul s-a produs chiar la Brașov, în toamna lui 2012, în Cupa României.

”Sper să am același noroc și acum și să învingem. Din păcate, nu toți jucătorii sunt apți sau la capacitate maximă, iar aici mă refer la Teixeira, care nu va face parte din lot, și nici Albin încă nu este refăcut sută la sută. În aceste condiții, dacă se simte bine și consider că e pregătit după antrenamentul de sâmbătă, la Brașov s-ar putea să facă deplasarea și Toto Tamuz”, a mai spus antrenorul ploieștenilor.

Tehnicianul prevede un retur complicat pentru formația pe care o conduce, dar speră ca Petrolul să nu mai cadă victima erorilor de arbitraj, iar ierarhia la vârf să se stabilească doar pe teren: ”Toată lumea ne va pune bețe-n roate, tocmai de aceea îmi doresc ca alături de toată lumea din oraș și de suporteri să fim puternici și să luptăm împreună pentru a ne îndeplini obiectivele. Specialiștii au demonstrat că, în prima parte a campionatului, am fost cea mai dezavantajată echipă dintre primele 5 formații clasate în Liga I. Nu o spun eu, ci statistica. Avem un lot valoros, potrivit pentru a câștiga titlul, deși Steaua e marea favorită, dar trebuie să și fim lăsați să-l câștigăm. Tot ce vreau este să fim respectați, iar această luptă să se decidă doar pe teren.”

Meciul cu Oțelul se dispută pe 2 martie

Programat inițial în ziua de luni, 3 martie, de la ora 19.30, jocul din etapa a 21-a a Ligii I dintre Petrolul și Oțelul Galați va avea loc duminică, 2 martie, de la aceeași oră. Modificarea a fost deja oficializată de către Liga Profesionistă de Fotbal și vine ca urmare a solicitării televiziunii Dolce Sport, cea care va transmite, în direct, primul joc oficial al lupilor pe teren propriu din acest an.

sursa:fcpetrolul.ro

 

Lasa un comentariu