Share Button

“S-a schimbat modificarea!”

Mircea Sandu a anuntat astazi intr-o conferinta de presa amanarea meciurilor din semifinalele Cupei Romaniei! Aceasta veste nu a facut decat sa ii intristeze si enerveze in acelasi timp pe fanii petrolisti care isi facusera planuri pentru deplasarea de miercuri de la Galati, multi dintre ei invoindu-se  de la servici pentru a-si incuraja favoritii in drumul spre marea finala, dupa mai bine de 17 ani de la castigarea ultimului trofeu.

“S-a hotărât astăzi în C.Ex, la solicitarea CFR şi Galaţi, de a redistribui programul din semifinalele Cupei. La Cluj vor fi între -8 şi -5 grade, deci există un risc, iar la Galaţi între -1 şi -5 grade, în aceste condiţii membrii CEx. au aprobat solicitarea celor două cluburi de a se disputa turul pe 17 aprilie şi returul pe 22 mai” a declarat Mircea Sandu in direct la Sport.ro

Starea foarte proasta a gazonului pe stadioanele din Romania, dar si perspectiva meteo din urmatoarele zile, i-au facut pe conducatorii din Federatie sa se suceasca in ultimul moment cu privire la semifinalele Cupei Romaniei!

Astfel, prima mansa a semifinalelor se va disputa pe 17 aprilie 2013 iar returul pe 22 mai  2013!!

Finala Cupei Romaniei se va disputa pe 1 iunie 2013.

Lasa un comentariu