Share Button
teixi

Filipe Teixeira le-a adus ”lupilor galbeni” trei puncte FOTO: sportpictures.eu

La capătul unei prestaţii modeste, Petrolul a învins la limită pe FC Braşov,o echipă subţire, temătoare, cu alură de retrogradată. Filipe Teixeira, liderul gazdelor, a salvat meciul palid cu o execuţie superbă, şut de la 25 de metri, în stânga unui Marinescu neatent.

În faţa unor tribune neaşteptat de pline şi de efervescente, cu Geraldo căpitan, gazdele au jucat slab, dar au avut noroc de un adversar speriat, blocat. La Ploieşti, s-a simţit că gruparea e în insolvenţă, sub Tâmpa s-a văzut că nu e valoare.

Fără soluții în atac – ”uruguayanul Pastorini e prea blând, nici măcar n-a venit să mă întrebe de ce nu joacă; ca și Gallegos, e pe stilul timpul trece, leafa merge; lui Mario Nicolae, fostul manager, i-au ieșit multe transferuri, dar astea – deloc”, Rednic l-a titularizat pe tânărul Mareș, 18 ani. ”Mi-a plăcut, s-a zbătut, a muncit. Lasă să mai jucăm și cu români, nu? Și Peteleu s-a mișcat bine ca fundaș stânga”, a explicat ”Puriul”, care a fost nemulțumit de prestația lui Nepomuceno: ”Lipsă de respect față de colegi”.

Întrebat ce părere a avut de ”stegari”, Rednic a afirmat că nu se aștepta să vină să stea cu ”fundu-n poartă”: ”D-asta e bine ca liga noastră să aibă 12 echipe”.

Fără variante în ofensivă, Rednic nu stă pe roze nici în apărare. Ba, mai mult, croatul Ivan Simurina, testat în ultimele zile, n-a fost păstrat în lot.

sursa:sportnews.ro
foto:sportpictures.eu

Lasa un comentariu