Share Button

“ASTA-I PLOIESTIUL PATRIA NOASTRA”, UN NOU HIT DEDICAT PETROLULUI PLOIESTI!

Efervescenţa din  jurul Petrolului este tot mai mare, parcursul fără eşec din 2013 făcându-i pe iubitorii culorilor galben-albastre nu numai să-şi arate ataşamentul faţă de echipa favorită, ci şi să le închine versuri sau cântece, în diverse ritmuri sau stiluri muzicale. Ultimul, dar nu şi cel din urmă, care s-a înscris la cuvânt este cel care poartă numele de scenă Laylow, un rapper experimentat al hip-hopului din Romania si bineinteles ploiestean. Plecat din ţară, în acest moment, cel al cărui song îl puteţi auzi aici promite ca, la revenirea acasă, să ne ofere şi alte versuri în continuarea celor de faţă, dedicate Petrolului şi petroliştilor. Contactat de siteul Ploiestiul Patria Noastra, artistul a declarat urmatoarele:

“Ma bucur foarte tare sa aud ca a prins atat de bine acest teaser in randul ploiestenilor. Ceea ce ascultati acum este doar o parte din piesa, o sa o termin cand ajung in tara! Deocamdata sunt plecat dar ajung curand si o sa o termin frumos ! Va promit , am si strofa a 2 a scrisa deja, trebuie doar sa inregistrez !”

Tineri, dar şi vârstnici, vor fredona cu siguranţă cântecul lui Laylow, unul dintre zecile de mii de fani ai “lupilor” care trăiesc acum la maximă intensitate perioada fastă a echipei lui Laurenţiu Marinescu şi a coechipierilor acestuia. Cei care merită să fie încurajaţi în toate felurile posibil! Laylow, suporterii şi Petrolul – mereu împreună, tot mai puternici, spre finala Cupei României şi locul 2 în clasament!

Laylow un rapper cu experienta in hip-hopul romanesc aici intr-o alta piesa alaturi de Shoby de la “Codul Penal”

HAI PETROLUL!

Lasa un comentariu