Share Button

Astra Giurgiu a reuşit prima victorie din istorie pe terenul celor de la Petrolul, cu scorul de 2-1, la capătul unui meci care în multe momente a semănat cu un amical, dar care a avut un final nebun.

Tamuz a înscris din penalty, dar Takayuki Seto şi Alibec (gol superb), au marcat de două ori în trei minute. Ceea ce la începutul sezonului părea a fi un joc de titlu, a fost o partidă modestă între două echipe care nu mai au obiective.

Petrolul a ajuns la cifra incredibilă de cinci eşecuri consecutive în ultimele jocuri de pe teren propriu. Astra, cu Marius Şumudică pe bancă, a arătat o cu totul altă atitudine.

Caseta tehnică

Petrolul Ploiești – Astra Giurgiu 1-2
Marcatori: Tamuz (52 pen)/Seto (83), Alibec (86)

Petrolul Ploieşti: Pecanha – Alcenat, Filip, Ipsa, Peteleu (Fanchone ’79) – De Lucas – Nepomuceno (Pastorini ’46), Marinescu, Satli, Astafei – Tamuz (Tchite ’72). Antrenor: Mircea Rednic.

Astra Giurgiu: Lung jr. – Gorupec, Găman, Ben Youssef, Nuno Pinto – Seto, Laban – Enache (Spătaru ’81), Tembo (Budescu ’56), De Amorim – Fatai (Alibec ’65). Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Satli ’29, Marinescu ’36, Peteleu ’64 / Nuno Pinto ’51, Găman ’90+3.

Arbitri: Horaţiu Feşnic (central) – Miclos Nagy, Sebastian Stoianov (asistenţi) – Marian Barbu, Denis Haidiner (asistenţi suplimentari) – Alexandru Cerei (rezervă).

Observatori: Aron Huzu, Paul Cazan.

sursa:sportnews.ro

Lasa un comentariu