Share Button

Referitor la procedura de vânzare a biletelor pentru finala Cupei României, FC Petrolul Ploieşti face următoarele precizări:
 
Cota alocată clubului nostru de către Federaţia Română de Fotbal a fost următoarea:
 
– pentru Tribuna II:
Inelul 1 – 4339 bilete;
Inelul 2 – 1275 bilete

– pentru Peluză:
Inelul 1 – 4605 bilete
Inelul 2 – 1898 bilete
Inelul 3 – 6243 bilete

– pentru Tribuna I
Inelul 2 – 600 bilete

Din totalul tichetelor alocate pentru Tribuna a II-a, astăzi au fost puse în vânzare bilete pentru abonaţi, pentru Asociaţia „Lupii Galbeni”, asociaţia suporterilor, precum şi pentru mai multe Societăţi Comerciale, marea majoritate dintre acestea fiind partenere ale FC Petrolul Ploieşti, faţă de care clubul nostru are anumite obligaţii contractuale. Totodată, tot la Tribuna a II-a au fost rezervare circa 500 de bilete pentru copiii legitimaţi la Centrul de Copii şi Juniori şi, fireşte, pentru însoţitorii acestora.
 
Precizăm faptul că membrii Asociaţiei „Lupii Galbeni” au primit biletele în sectoarele centrale ale Tribunei a II-a (112, 113, 114 şi 115), clubul încercând, astfel, să-şi răsplătească suporterii fideli. Din păcate, din cauza numărului limitat de bilete pus la dispoziţie de către Federaţia Română de Fotbal pentru Tribuna a II-a, n-au putut fi onorate în totalitate cererile abonaţilor FC Petrolul Ploieşti.
 
Ţinând cont de interesul major manifestat de către suporterii ploieşteni pentru achiziţionarea de bilete la Tribuna a II-a, clubul nostru a solicitat Federaţiei Române de Fotbal deschiderea Inelului 3, un răspuns în acest sens urmând să fie comunicat în cursul zilei de luni.
 
La această oră, la casele de bilete ale stadionului „Ilie Oană” mai sunt disponibile bilete la Peluză – Inelul 3 (15 lei), la Tribuna I – Inelul 2 (100 lei) şi în sectorul VIP1 (300 lei), până acum fiind vândute peste 14.000 de bilete. 

(sursa:fcpetrolul.ro)

Un raspuns pt “RECORD! ! 14 000 de bilete vandute in prima zi de Petrolul pentru Finala Cupei Romaniei!!”

  1. giusky69@yahoo.com' ady giuscanu says:

    S-au strans lupii laolalta si-au format o mare haita!! In PLOIESTI doar PETROLUL conteaza….!

Lasa un comentariu