Share Button

Petrolisti vi se pregateste ceva!! Cu ocazia celui de-al treilea concurs organizat de catre comunitatea petrolistilor de pretutindeni “Ploiestiul Patria Noastra” si sponsorul nostru Iany Sport – magazin online echipament sportiv, punem la bataie 2 bilete pentru marea finala de sambata 1 iunie 2013 de pe Arena Nationala, unde Petrolul Ploiesti va juca cu trofeul pe masa impotriva celor de la CFR Cluj.

 

CONCURS!!

Vrei sa castigi aceste 2 bilete pretioase ale favoritilor nostri pentru finala Cupei Romaniei de pe 1 iunie 2013 oferite de catre sponsorul nostru IanySport?(vor fi 2 extrageri si 2 castigatori)

Conditii de participare:

1Da Like paginii de Facebook Ploiestiul Patria Noastra (www.facebook.com/PloiestiulPatriaNoastra) – ATENTIE! (toti cei care participa la acest concurs trebuie sa fie fani ai Petrolului Ploiesti, nu este permis ca participantii sa aibe pe facebookul personal la rubrica “LIKES-SPORT TEAMS”, alte echipe romanesti in afara clubului nostru);

 

2Da Like paginii de Facebook a sponsorului nostru Iany Sport

http://www.facebook.com/IanySportEchipamentSportiv

3Confirma printr-un comentariu la aceasta poza ca participi la concurs!

4Da SHARE(Distribuie) acestei poze pe wall-ul tau!

IMPORTANT : Share-ul (Distribuirea) trebuie sa fie public pe profilul tau, altfel nu il pot vedea si nu il pot lua in considerare pentru tragerea la sorti.

Concursul se va desfasura in perioada 28 mai 2013 – 30 mai 2013, iar castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org pe data de 31 mai 2013.
Mult success! Forzza Petrolul! Sa vina Cupa la Ploiesti!!

Lasa un comentariu