Share Button

In cadrul unei conferinte de prese, ce a avut loc azi la stadionul72bdec8a36f72c98b74a79a24a6f7dfa_XL Ilie Oana, conferinta care a avut ca scop trecerea in revista a partidei de duminica contra Concordiei Chiajna, Petrolul si-a prezentat oficial cele trei achizitii sosite in aceasta pauza competitionala.

Astfel alaturi de tehnicianul Cosmin Contra , in sala de conferinte au luat parte, fundaşul Marian Dean Beţa şi mijlocaşii Walter Fernandez și Juan Angel Albin. Iată declarațiile celor trei:

Juan Angel Albin: “Am ajuns la Petrolul fiind solicitat de “Mister”, o garanție pentru viitorul meu! Îl cunosc pe domnul antrenor și știu că dânsul poate să scoată de la mine tot ce am mai bun, să revin la forma avută pe vremea când jucam impreuna la Getafe!”

Walter Fernandez: “La fel ca și Juan, am ajuns la Ploiești după propunerea făcută de antrenorul Contra, cel care mi-a descris proiectul de aici într-o lumină foarte bună. Mi-a spus că Petrolul joacă fotbal adevărat și că rolul meu în echipă poate fi determinant”.

Dean Beța: “Am fost convins să vin la Petrolul de către domnul Contra dar m-am gândit și la galeria frumoasă pe care am auzit-o de atâtea ori! Consider că pot avea un viitor frumos la această formație și o să mă străduiesc să fac o figură frumoasă! Nu mă sperie concurența cu Guilherme, suntem colegi, prieteni, va juca numai cine merită în opinia antrenorului!”

Foto:telegrama.ro

Lasa un comentariu