Share Button

Petrolul a terminat cu victorie primul stagiu de pregătire din Turcia. Elevii lui Contra s-au impus cu 1-0 în faţa celor de la Jagodina, graţie golului marcat de Vlad Morar.1509217_663454953695559_1072839746_n

Ploieştenii au început bine partida, Morar trimiţînd primul şut peste poartă dintr-o lovitură liberă (9). Tot Morar a fost deschis bine cu pasă în adîncime în minutul 12, iar atacantul n-a mai greşit ţinta, deschizînd scorul cu un şut la colţul lung.

Shushnar a expediat primul şut al sîrbilor spre poarta apărată de Bornescu (16). Alcenat a fost omul responsabil cu centrările în parte parte a jocul. În minutul 18 l-a deschis bine la Camara, dar atacantul ”lupilor” a trimis minge pe lîngă. În minutul 33, Alcenat a centrat din nou, de această dată pentru Morar, dar marcatorul primului gol al Petrolului n-a reuşit să ajungă balonul.

Boudjemaa şi-a încercat norocul cu un şut de la distanţă, dar fundaşii sîrbi au respins (34). Alcenat s-a remarcat din nou, pasînd perfect pentru Zicu, după o cursă personală pe partea dreaptă. Şutul trimis de Zicu a depăşit transversala porţii (40). Sîrbii au avut cea mai mare ocazie cu două minute înainte de pauză, cînd Bornescu a respins şutul lui Ivanovic.

După pauză, Contra l-a trimis în tren pe Adrian Mutu, care a preluat şi banderola de căpitan. Atacantul a expediat primul şut pe poartă în minutul 54, dar portarul sîrbilor a respins. În minutul 64 a intrat pe teren şi Alexandru Chiriţă, adus de la Ajaccio, la recomandarea lui Adrian Mutu.

Mustivar a trimis un şut în fortă în minutul 82, dar portarul sîrbilor a reţinut balonul de sub bara transversală. Petrolul s-a impus cu 1-0.

Egal cu Sturm Graz (1-1), înfrîngere cu Anji (1-2) şi victorie cu Jagodina (1-0) este bilanţul ”lupilor” în primul cantonament al iernii. Mîine, elevii lui Contra vor reveni în ţară, urmînd să plece pe 3 februarie în al doilea stagiu de pregătire, tot în Antalya.
Echipa de start: Bornescu – Alcenat, Geraldo, Hoban, Guilherme – De Lucas, Mustivar – Boudjemaa, Morar, Zicu – Camara

Au mai jucat: Achim, Gerson, Romario, Teixeira, Mutu, Chiriţă, Priso

sursa:gsp.ro

Lasa un comentariu