Share Button

Aflaţi în vacanţă de săptămâna trecută, petroliştii vor reveni la antrenamente la jumătatea lunii ianuarie, având programate trei stagii centralizate până la reluarea campionatului. Primul, la Centrul Olimpic de la Izvorani, între 16 şi 21 ianuarie, iar următoarele două în Antalya, la Lara, respectiv Belek.
La Lara, „lupii” îşi vor stabili cartierul general la „Miracle Resort Hotel”, în perioada 22 ianuarie – 3 februarie. Vor urma trei zile libere, pentru ca, din 6 februarie şi până în 18 februarie, „găzarii” să se afle la „Sueno Hotels” din Belek.
În cele două stagii ce se vor derula pe tărâm turcesc, petroliştii vor susţine opt meciuri de pregătire, câte patru în fiecare cantonament. Deocamdată sunt confirmate testele cu campioana la zi a Sloveniei, NK Maribor (8 februarie), şi cu gruparea bulgară Litex Lovech (14 februarie), existând şi varianta unui joc cu formaţia croată de prim eşalon Slaven Belupo, ce ar urma să se dispute la începutul stagiului de la Lara. Celelalte partide de verificare vor fi parafate în perioada următoare.

sursa:fcpetrolul.ro

Lasa un comentariu