Share Button

Petrolul l-a transferat, astăzi, pe fostul căpitan al celor de la FC Istres, fundașul central Fabien Barrillon informează site-ul oficial al clubului ploieștean.

Apărătorul în vârstă de de 26 de ani a parafat o înțelegere valabilă în următorele 3 sezoane cu Petrolul, aflându-se la prima sa experiență în afara Franței.

Barrillon și-a făcut junioratul la Olympique Marseille, unde a evoluat și pentru echipa secundă, însă adevărata consacrare a cunoscut-o la FC Istres, formație pentru care a evoluat în ultimii 3 ani și jumătate în aproape 100 de partide.

Înalt de 1,81, fundașul central se declară fericit că a ajuns la Petrolul și speră că prin aportul său să contribuie la atingerea obiectivelor:

”E o provocare importantă și sunt sigur că îi voi face față, mai ales că aici este un grup foarte  bun și nu voi avea probleme de adaptare. Echipa este implicată pe mai multe fronturi, va fi un sezon interesant și vom face tot ce putem să ne îndeplinim tot ce ne-am propus. Am văzut la Ploiești un public fantastic, iar alături de suporteri nu avem cum să nu reușim”a declarat francezul pentru fcpetrolul.ro

500. 000 de euro este cota de piață a lui Barrillon conform transfermarkt.de

Lasa un comentariu