Share Button

O zi plina de evenimente in fotbalul international! petrolul-ludogoretsDupa ce pe parcursul intregii zile, toate canalele de televiziune romanesti  ne-au prezentat, prin news alert-uri haosul creat de fanii maghiari in Bucuresti, inaintea partidei de diseara dintre Romania si Ungaria, meci ce conteaza pentru calificarea echipei nationale la campionatul mondial de la anul din Brazilia, iata ca doar cu doua ore inainte de startul partidei de pe National Arena, un alt meci amical disputat in Europa, a avut parte de violente, prilej cu care meciul a fost suspendat.

Partida amicala dintre campioana  Bulgariei, Ludogorets Razgrad si ocupanta locului 3 in clasamentul la zi al Ligii 1, Petrolul Ploiesti se anunta o partida lipsita de evenimente majore si un test foarte bun pentru “lupii” lui Cosmin Contra, in aceasta pauza competitionala, datorata celor doua meciuri ale nationalei Romaniei, cu Ungaria respectiv Turcia.

Meciul a inceput  la  17.45 ora Romaniei pe terenul campioanei en-titre a Bulgariei, Ludogorets Razgrad. Cosmin Contra a trimis in teren urmatoarea echipa: Povilas (32 Bornescu) – Alcenat, Geraldo Alves (cpt), Benga, Guilherme – Romario Pires, Teixeira – Priso, Boudjemaa, Walter Fernandez – Camara. 

In cele 43 de minute disputate pe teren , ocaziile de poarta au alternat, cea mai mare ocazie de gol apartinand ploiestenilor, care in minutul 20 au ratat de putin deschiderea scorului, atunci cand  in urma unei lovituri libere executate de pe partea dreapta de noua achizitie a petrolistilor, spaniolul  Walter Fernandez, brazilianul Romario Pires, a deviat mingea cu capul direct in bara portii aparata de Cvorovic.

Faza cheie a meciului s-a petrecut in minutul 43, in urma unui duel intre atacantul Petrolului, Abel Camara si Cosmin Moti, faza ce a dus la crearea unui meleu intre ambele echipe. In urma acestei altercatii, s-au aratat cate trei cartonase rosii, Camara si  Priso de la Petrolul, respectiv Moti de la Ludogorets fiind eliminati de pe teren. Imediat dupa incheierea primei reprize, spiritele nu s-au calmat si in drumul spre vestiare lucrurile au degenerat.

Astfel, ca urmare a violentelor de pe teren cat si in drumul spre vestiare, petrolistii au decis sa nu mai iasa pe teren pentru repriza a doua a meciului, decizia luata de catre arbitrii intalnirii fiind aceea de suspendare a partidei.

Partida dintre Ludogorets Razgrad si Petrolul Ploiesti a fost suspendata in minutul 45, la scorul de 0-0.

Caseta meciului

Ludogorets Razgrad-Petrolul Ploiesti 0-0 (partida a fost suspendata)

PFC Ludogorets: Cvorovic – Choco, Barthe, Moţi, Caicara, Esphino, Burgzorg, Marcelinho, Misidjan, I. Stoyanov (cpt), Quaixada. Rezerve: Arghilashki – Vitinha, Mantyla, Hernandez, Platini, Alexandrov, Abalo, Kitov, Tsolev. Antrenor: Stoycho Stoev.

FC Petrolul: Povilas (32 Bornescu) – Alcenat, Geraldo Alves (cpt), Benga, Guilherme – Romario Pires, Teixeira – Priso, Boudjemaa, Walter Fernandez – Camara. Rezerve: Pecanha, Bornescu – Beţa, Achim, Pavlov, Al. Radu, Al. Ion, De Lucas. Antrenor: Cosmin Contra.

Brigada de arbitri: Mihail Yordanov – Martin Dimitrov şi Tsanko Simeonov.

Lasa un comentariu