Share Button

Adrian Mutu revine în România! Atacantul care va împlini 35 de ani în ianuarie a anunţat pe mutufcp contul său de facebook că în iarnă se va despărţi de Ajaccio şi se va întoarce în Liga 1 după 14 ani!

Este oficial!  Din aceasta seara, Adrian Mutu a ajuns la o intelegere cu Petrolul Ploiesti. Vestea a fost anunţată chiar de “Briliant”, printr-o postare pe facebook: “Din ianuarie voi juca pentru Petrolul un an şi jumătate! Voi veni sub formă de împrumut de la Ajaccio!!!”.Astfel, conform informatiilor de ultima ora oferite in exclusivitate de cotidianul Libertatea , Adrian Mutu s-a înțeles cu președintele de la Ajaccio, Alain Orsoni, în ceea ce privește plecarea în România, urmând să fie împrumutat până în vară la ”găzari”, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Cotidianul mai sus citat ne informeaza ca Petrolul va trebui sa ii plateasca “Briliantului” jumătate din venitul anual de la Ajaccio, adică 600.000 de euro, Mutu castigand la gruparea corsicana un venit anual de 1.200.000 de euro.

Totodata, Adrian Mutu va avea la Ploiești și prime fabuloase: 200.000 de euro în cazul câștigării titlului și tot atât dacă echipa se califică în grupele Ligii Campionilor. De asemenea, va avea bonusuri consistente, funcție de numărul de goluri marcate. ”Vin la Ploiești să mă bat la titlu!. În ianuarie, mă voi prezenta la pregătirile ”lupilor””, a confirmat Mutu, duminică seară, pentru Libertatea.

Foto:Facebook.com

Lasa un comentariu