Share Button

Adrian Mutu s-a accidentat la antrenamentul de joi al Petrolului înaintea partidei cu Concordia și a lipsit de la Chiajna. mutu3_74041700

Atacantul “lupilor” nu va fi pe teren nici la partida cu Astra, de mâine seară, din semifinalele Cupei României, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi, mai exact o incizie asupra ligamentelor de la genunchiul drept. Accidentarea  Briliantului s-a produs joia trecuta la un meci scoala al galben albastrilor, disputat pe terenul de antrenament al bazei de la Mogosoaia, dupa o contra ceva mai tare a mijlocasului defensiv al lupilor, Romario Pires.

Astazi, in conferinta de presa Razvan Lucescu s-a aratat mahnit pentru perioada de pauză pe care este nevoit să o ia Adrian Mutu:

“Regret accidentarea lui Adrian. E neașteptat, era într-o formă excelentă, crescuse, se adaptase, de la meci la meci. Cu Astra a tras echipa după el, s-a zbătut, a atacat. La antrenamente dădea totul… Sunt convins că ambiția și determinarea lui de a reveni foarte repede ne vor ajuta. Aceste episoade fac parte din viața echipelor, a jucătorilor, există riscuri în fiecare moment, trebuie să știm să trecem peste. Sunt jucători care vor avea șansa să joace miercuri, duminică, și să se ridice la nivelul celui absent.

A avut o ușoară intervenție, a fost o contră care i-a sucit puțin glezna, dar nu e nimic grav. S-a preferat să nu i se pună piciorul în ghips și să lipsească zece zile. Așa, prin intervenția asta, poate să dea drumul la mișcare în 2 zile. Apoi, la experiența lui, poate reveni la o condiție fizică maximă destul de rapid, căci așa își păstrează tonusul”.

sursa foto:romaniatv.net

Lasa un comentariu