Share Button

Petrolul Ploiești relansează campionatul! Dar nu pentru ea, ci pentru o altă formație, ASA, aflată la doar patru puncte de lider (56 de puncte față de 52).  ”Găzarii” au câştigat în faţa FCSB, în Liga I, pentru prima oară după aproape 16 ani.

Pe ”Arena Națională”, ploieștenii n-au avut nicio ocazie notabilă, dar au lovit în ultimul minut, la capătul unei contre devastatoare. Golul a fost înscris de Nepomuceno (90), cu un şut de la opt metri, pe lângă Arlauskis, după o pasă de 40 de metri de la Kronaveter. A fost un cadou pentru Mircea Rednic, care a împlinit azi vârsta de 53 de ani.

Patronul Gigi Becali a venit cu ghinion la stadion. Un stadion golaș, cu doar 5.020 de fani, dintre care 50 de prahoveni.

FCSB a avut multe absențe, în frunte cu Tănase, Chipciu. Prepeliță și Latovlevici. În schimb, Alex Bourceanu, titularizat de Costel Gâlcă, a evoluat slab și a fost fluierat des, inclusiv în momentul înlocuirii.

De partea cealaltă, Petrolul nu a putut sa se folosească de serviciile lui Teixeira, Geraldo, Astafei, toți suspendați.

Caseta tehnică

FCSB – Petrolul 0-1
Marcator: Nepomuceno (90)

FCSB: Arlauskis – Papp, Tamaş, Varela, Toşca – Bourceanu (Neagu ’64), Filip – Popa, Iancu (Guilherme ’86), Stanciu – Ţucudean. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Filip, Ipsa, Peteleu – De Lucas – Vasilache (Nepomuceno ’61), Marinescu (Kronaveter ’82), Satli, Pastorini – Tamuz (Tchite ’73). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Satli ’50, Pecanha ’87

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu, ajutat la cele două linii de Octavian Şovre şi Mircea Orbuleţ. Adrian Cojocaru şi Dragoş Istrate au fost asistenţi suplimentari, iar Bogdan Velicu rezevă.

Observatorii partidei au fost Eduard Dumitrescu şi Ion Craiu.

sursa:sportnews.ro
foto: Vlad Chirea (Libertatea)

 

 

Lasa un comentariu