Share Button

Cosmin Contra: “Cu o atitudine bună putem câştiga tot până la final”

După ce au depăşit cu bine hopul reprezentat de Concordia Chiajna în sferturile de finală ale Cupei României, petroliştii şi-au concentrat atenţia asupra jocului din prima etapă a returului Ligii I, cel pe care îl vor disputa, duminică, la Piatra Neamţ. “Va fi un meci foarte greu la Piatra Neamţ, pentru că întâlnim o echipă bună, cu un antrenor tânăr, ce îşi doreşte să facă performanţă. De la mijloc în sus, Ceahlăul are jucători foarte rapizi, cu experienţă, ce atacă vertical poarta şi, evoluând pe teren propriu, vor avea, probabil, o motivaţie în plus”, a afirmat Cosmin Contra. Sper ca băieţii să fi învăţat din înfrângerea de la Mediaş, iar semnalul de alarmă  pe care l-am tras în ultimele două zile, acela de a nu intra relaxaţi pe teren, să fi ajuns la ei. Sunt sigur că, având o atitudine pozitivă şi respectând adversarul, putem obţine multe”, a adăugat tehnicianul “lupilor. “Ne aşteaptă un final de an foarte greu, cu patru meciuri în deplasare şi unul pe teren propriu. Dorinţa mea este să obţinem 9 puncte în campionat şi un rezultat cât se poate de bun la Galaţi, în Cupa României, pentru că ar fi încununarea unui sezon foarte bun. În fotbal se poate întâmpla orice, dar, cu o atitudine bună şi cu sacrificiu putem câştiga toate cele patru întâlniri” a mai spus Cosmin Contra.
Petroliştii vor pleca, mâine, spre Piatra Neamţ, în lot existând, în continuare, câteva probleme de natură medicală. „Geraldo, Younes şi Cojocnean sunt indisponibili şi pentru acest joc. Au mai fost, zilele trecute, 3-4 jucători care s-au confruntat cu unele probleme din cauza unui virus stomacal, dar astăzi au revenit la antrenament. De asemenea, Daniel Opriţa acuză o amigdalită şi aşteptăm să vedem cum va evolua starea sa astăzi, pentru a şti dacă ne vom putea baza pe el, a declarat tehnicianul „galben-albaştrilor”.
Partida dintre Ceahlăul Piatra Neamţ şi FC Petrolul Ploieşti se va disputa duminică, de la ora 18.00, fiind transmisă de către Digisport 1. (sursa:fcpetrolul.ro)

Lasa un comentariu