Share Button

In urma cu doua zile ploiestiulpatrianoastra.com anunta in exclusivitate in mediul online, posibilul transfer al celui de-al treilea jucator al Fortunei  Sittard, marocanul Abdelaziz Khalouta. 23345

Dupa ce si-au asigurat pentru la vara semnaturile celor doi jucatori cu profil ofensiv ai Fortunei, Patrick N’Koyi si Gevaro Nepomuceno, Petrolul a incercat sa obtina pe ultima suta de metri si semnatura marocanului Khalouta.

Confirmarea conform careia Petrolul a intrat pe fir pentru aducerea lui Khalouta, a venit in aceasta dimineata din presa olandeza acolo unde marocanul a recunoscut ca agentul sau a purtat  in ultima perioada discutii pentru o eventuala trecere la clubul galben-albastru,dar ca pana in acest moment nu s-a concretizat nimic. Mai mult decat atat cei de la l1.nl  noteaza ca sansele unui eventual transfer din vara la Petrolul al marocanului sunt foarte mari, mai ales ca la sfarsitul acestui sezon Khalouta si-ar fi exprimat dorinta sa paraseasca pe Fortuna. 

In varsta de 24 de ani golgheterul lui Sittard, a declarat pentru sursa mai sus citata ca si-ar dori o noua provocare in cariera sa dar care sa aibe loc de la vara , pana atunci el dorind sa-si ajute echipa sa prinda un loc de play-off.

Daca Petrolul va reusi sa obtina si semnatura lui Khalouta , de la vara gazarii vor beneficia practic de intreaga tripleta ofensiva a Fortunei, cea care a marcat 22 de goluri din cele 37 de reusite a formatiei olandeze in acest sezon.

 

Lasa un comentariu