Share Button

Ianis Zicu a venit la Petrolul în luna ianuarie şi a fost considerat a doua lovitură de proporţii după Adrian Mutu. Jucătorul era atunci liber de contract şi, deşi avea oferte mai avantajoasă din punct de vedere financiar, a preferat echipa “lupilor”, pentru a lucra din nou cu antrenorul Răzvan Lucescu, cel alături de care a avut un sezon perfect la Rapid, în 2007-2008.

Ianis n-a mai dat acelaşi randament şi la Ploieşti, chiar dacă lucra sub conducerea antrenorului favorit. Zicu a avut prestaţii mai mult decât modeste în tricoul “lupilor” şi astăzi şi-a reziliat contractul cu gruparea prahoveană.

Un alt jucător important al Petrolului se desparte de gruparea prahoveană. Este vorba de singurul integralist al sezonului trecut al Ligii I, fundaşul stânga brazilian, Haubert Guilherme. “Am plecat de la echipă! S-a terminat! Mai multe întrebaţi-l pe Mario Nicolae (n.r. – managerul general al “găzarilor”)”, a declarat Guilherme, în exclusvitate, pentru SportNews.ro. Brazilianul se afla la final de contract şi n-a mai semnat prelungirea, deşi, chiar înainte de ultimul meci acasă din sezonul precedent, cu Steaua, s-a anunţat “oficial” că jucătorul s-ar fi înțeles de principiu pentru un nou angajament. 

Doi au plecat, doi au venit!

După despărțirea de Ianis Zicu și Haubert Guilherme, conducerea Petrolului a mutat repede și au adus la Ploiești alți doi jucători care să-i ajute pentru sezoanele viitoare.  Este vorba de portarul Mirel Bolboaşă şi fundaşul dreapta Adrian Peteleu care au semnat deja contractele cu Petrolul.

Lasa un comentariu