Share Button

Fotbaliştii echipei Petrolul Ploieşti au prezentat astăzi tricourile pe care le vor purta în ediţia de campionat 2014-2015.

Firma Nike a devenit noul sponsor tehnic al echipei Petrolul Ploieşti. Fotbaliştii pregătiţi de Răzvan Lucescu au prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă ce a avut loc la reprezentanţa Nike de la AFI Palace Ploieşti, echipamentul pe care îl vor îmbrăca în sezonul 2014-2015 al Ligii I. Contractul încheiat între oficialii clubului Petrolul şi cei de la Nike este pe o perioadă de un an.

Echipamentul pe care ”lupii galbeni” îl vor purta în meciurile de pe teren propriu are culorile tradiţionale, galben-albastru. Acestea vor fi asortate cu două variante de șort, unul galben și celălalt albastru, precum și două seturi de jambiere, unul de culoare galbenă și unul de culoare albastră. Pentru meciurile jucate în deplasare, jucătorii echipei Petrolul Ploiești, vor beneficia de un echipament complet de culoare negru-gri. Preţul unui tricou este de 150 de lei, un şort costă 100 de lei, un trening – aproximativ 450 de lei,  iar o pereche de ghete – 260 de lei. Un tricou pentru copii în culorile formaţiei Petrolul costă 119 lei.

18 sticle de plastic sunt necesare pentru crearea unui echipament precum cel al Petrolului

Noua ținută vestimentară a ploieștenilor, dispune de ultima tehnologie ”DRI-FIT” care elimină transpirația de la nivelul corpului și o scoate în exteriorul tricoului, unde se evaporă cu rapiditate. Echipamentele pentru noul sezon sunt realizate din poliester reciclat. Fiecare echipament a fost realizat prin reciclarea a 18 sticle de plastic. În ultimii 4 ani, noul sponsor tehnic al Petrolului a folosit peste 2 miliarde de astfel de sticle la producerea echipamentelor de fotbal.  În ediţia trecută de campionat, sponsorul tehnic al ”lupilor galbeni” a fost Puma.

Fotbaliştii de la Petrolul Ploieşti se reunesc astăzi, iar de la ora 18.00 vor efectua primul antrenament pe arena ”Ilie Oană”. Şedinţa de pregătire este deschisă publicului.

Lasa un comentariu