Share Button

In cursul zilei de azi , pe adresa siteului nostru s-a primit din partea Asociatiei Diaspora Galben Albastra (ADGA), un comunicat privind situatia ingrijoratoare din aceasta pauza competitionala la clubul de fotbal FC Petrolul Ploiesti. adga

In acest comunicat este acuzată lipsa de transparenţă a conducerii clubului ploiestean în efectuarea anumitor mişcări din lotul petrolist, dar si lipsa de transparenţă şi de comunicare cu fanii. In cele ce urmeaza va prezentam integral comunicatul remis de catre Asociatia Diaspora Galben Albastra (ADGA).

COMUNICAT ADGA

VIS-A-VIS DE SITUATIA INGRIJORATOARE DIN ACEASTA PAUZA COMPETITIONALA

Orice club fara suporteri este lipsit de suflet. Relatia cu suporterii a fiecarei conduceri, transparenta si comunicarea cu acei oameni care traiesc si isi dedica fiecare clipa clubului iubit sunt oglinda bunelor intentii.
Asociatia Diaspora Galben-Albastra nu poate ramane indiferenta la ultimele evenimente petrecute in cadrul clubului nostru drag, FC Petrolul Ploiesti, evenimente care poate daca ar fi fost comunicate, discutate intr-un cadru de deschidere si disponibilitate la dialog nu ar crea atatea tensiuni si critici – unele fondate, altele poate nefondate – la adresa conducerii.
Prin politica de transferuri, de multe ori la granita absurdului, conducerea FC Petrolul creeaza anxietate in randul suporterilor, anxietate exteriorizata printr-o critica acida si – atata vreme cat contraargumentele se lasa asteptate – fondata.
ADGA isi exprima prin acest comunicat dezaprobarea fata de lipsa transparentei, neglijarea dialogului cu suporterii si indisponibilitatea conducerii clubului FC Petrolul pentru clarificarea unor nebuloase legate de planurile pe termen mediu si lung.
Este de inteles teama noastra, a tuturor, ca acest club iubit de toti ploiestenii poate cadea victima unor intentii necinstite si oportuniste, temeri ce nu pot fi indepartate decat printr-un dialog onest si deschis. Asteptam ca si conducerea clubului FC Petrolul sa se coboare din ‘turnul de ivoriu’ si sa se aseze la masa discutiilor, pentru ca atat ea, cat si noi, suporterii, suntem toti interesati de binele acestui club.

Cine  este ADGA?

Asociatia Diaspora Galben Albastra (ADGA) este o asociatie non-profit care isi propune in primul rand conservarea si perpetuarea spiritului si sentimentului petrolist.

ADGA este o initiativa a unui grup de “Lupi” aflati departe de haita si de echipa istorica, de traditie, a municipiului Ploiesti, “FC Petrolul Ploiesti”, cu scopul de a ne da sansa de a fi in continuare parte a fenomenului petrolist. ADGA este deschisa tuturor entuziastilor, din tara sau de peste hotare, pregatiti pentru o implicare activa in slujba culorilor galben-albastre. ADGA isi propune sustinerea hotarata, verticala si lipsita de compromisuri a singurei echipe a Ploiestiului, FC Petrolul Ploiesti, prin mobilizarea resurselor morale, umane, financiare si mediatice necesare atingerii acestui scop. Desi ADGA este o asociatie fondata pe criterii geografice, nu este limitata doar la atit, ci este un spirit, izvorat din sentimentul de apartenenta comuna la o iubire atemporala neconditionata: FC Petrolul Ploiesti 1924. Este vorba de o idee integrativa, nicidecum exclusivista. De aceea toti cei ce isi doresc sa isi puna energia in slujba unui proiect pe termen lung sunt asteptati sa li se alature.

Mai multe informatii despre statutul, membrii, proiectele si viziunea  ADGA le puteti gasi pe siteul www.diasporagalbenalbastra.com sau pe pagina de facebook Diaspora Galben Albastra.

de transparenţă şi de comunicare cu fanii.
este acuzată lipsa de transparenţă a conducerii în efectuarea anumitor mişcări din lotul petrolist. – See more at: http://www.jurnalulph.ro/sport/5778-asociatia-diaspora-galben-albastra-protesteaza.html#sthash.mMitvp02.empXhtMa.dpuf

Lasa un comentariu