Share Button

Mijlocasul echipei FC Petrolul Ploiesti si capitanul nationalei Boliviei, Gualberto Mojica a fost implicat acum doua saptamani in tara sa natala intr-un grav accident de circulatie, ne informeaza presa boliviana.mojica

Astfel, presa boliviana  ne informeaza ca mijlocasul „lupilor galbeni” se afla in autoturismul personal alaturi de alte doua persoane in momentul accidentului. Conform martorilor de la locul accidentului Mojica se afla in stare avansata de ebrietate si conducea cu viteza excesiva, acesta nemaiputand evita impactul cu un cap de pod. Cei doi pasageri care il insoteau pe mijlocasul Petrolului au putut sa iasa din vehicul, luand rapid un taxi pentru a putea ajunge de urgenta la cel mai apropiat spital pentru ingrijiri medicale. Mojica in schimb a preferat sa ramana la locul faptei si sa astepte autoritatile, deoarece autovehiculul ii apartinea si inauntru avea toate actele masinii ce il atestau ca proprietar al acesteia.  

La fata locului a ajuns de urgenta si tatal fotbalistului pentru a vedea ce s-a intamplat si pentru a se asigura ca fiul sau este in afara oricarui pericol.  Gualberto Mojica a fost supus de autoritatile boliviene sa efectueze proba cu etilotestul, in urma careia a reiesit ca fotbalistul se afla intr-o stare avansata de ebrietate.

In urma acestor rezultate, Gualberto Mojica a fost initial transportat la spital pentru a i se oferi primul ajutor , deoarece jucatorul prezenta numeroase rani la nivel fetei, iar apoi acesta a fost retinut pentru audieri. In timpul audierilor, acesta a negat ca ar fi consumat bauturi alcoolice.

In urma cercetarilor, politia boliviana a hotarat sa ii suspende permisul de conducere pentru o perioada de un an , acesta aflandu-se la prima abatere, cu mentiunea ca la a doua recidiva acesta ii va fi  suspendat pe termen nelimitat. De asemenea, autovehiculul bolivianului, a fost retinut si dus intr-un garaj al autoritatilor, acesta putand fi inapoiat numai dupa plata unei considerabile amenzi.

Astfel, varianta lansata in ultima perioada de neprezentarea mijlocasului petrolist la pregatirile de vara ale echipei Petrolul Ploiesti in cantonamentul de la Maribor, pe motiv ca acesta nu a putut primi viza de intrare in Slovenia, incepe sa aibe certe semne de intrebare.

Ramane de vazut!

Foto:videobolivia.com

 

Lasa un comentariu