Share Button

Asa cum v-am obisnuit, Ploiestiul Patria Noastra incearca zilnic  sa va ofere pe cat se poate cele mai noi informatii legate de Petrolul Ploiesti, cat si despre ceea ce se1097579_494578987283958_420070089_n intampla  zi de zi in comunitatea fanilor petrolisti de pretutindeni. Astazi avem onoarea de a cunoaste un alt petrolist cu suflet mare, sau mai bine zis un petrolist cu suflet de artist  pe numele sau real Vasile Cristian, cunoscut petrolistilor sub apelativul “Doze”.

Contactat astazi de siteul nostru, in legatura cu lansarea celei mai noi piese dedicate Petrolului , Doze a acceptat imediat sa ne ofere cateva declaratii despre cine este el si bineinteles cum a luat nastere “Povestea unui stadion”

Cine este Doze?1097305_494596280615562_214393446_n

” Ma numesc Vasile Cristian am 24  de ani, iar pentru cine ma cunoaste sunt “Doze”. Hip-Hop`ul pentru mine reprezinta un  hobby,chiar una din primele mele melodii a fost  despre Petrolul..la promovarea echipei din divizia C in divizia B.
Am colaborat cu Liviu Draghici cunoscut petrolistilor ca “Poetul din peluza”  la melodia “Aici e Petrolul” de care sunt foarte multumit, iar pe viitor sper sa mai colaborez cu el pentru cateva melodii despre echipa noastra iubita si de ce nu si un album!”

Cum a luat nastere “Povestea unui stadion”?

” Ideea mi-a venit dupa ce am vazut niste poze cu “batranul stadion” si am zis ca merita incercat sa spun “povestea” pe ritmuri de hip-hop. Poveste din care fac parte toti cei care i-au calcat in tribuna sau peluza(“Faci parte din poveste de i-ai calcat in tribune”).Cred ca majoritatea din cei care veneau atunci la meciuri simt la fel ca mine si le este dor…dor de vechiul stadion! Vreau sa aduc prin intermediul siteului Ploiestiul Patria Noastra, multumiri EmptyBeats pentru negativ, lui  Eduardo Stefanno si Shaqkers pentru artwork si nu in ultimul rand voua pentru sprijinul oferit in promovarea acestei piese care sper sa placa si sa ajunga acolo unde trebuie pentru petrolistii adevarati!”

Lasa un comentariu