Share Button

Administratorul firmei Iany Sport Group,Viorel HARVATESCU s-a hotărât să se implice mai mult în fotbal, pentru a ajuta tineretul ploieștean și nu numai, să-și poată îndeplini visul de a ajunge fotbaliști la echipe de nivel superior. royalty-free-trophy-clipart-illustration-1065689Unic distribuitor pentru România de echipament sportiv, ale cunoscutelor mărci  Macron, Jems, Gala, Givova și altele, dl. Harvatescu schimbă destinul frumoasei grupări ploieștene San Sar Malu Roșu, redenumind-o din acest sezon C.S. Iany Sport Ploiești!

Primul pas care vine in sprijinul demararii acestui proiect, este organizarea unui mini turneu, în care vor participa patru echipe prahovene, din eșaloane diferite care au în istoricul lor, ceva specific legat de echipa reprezentativă a județului, Petrolul Ploiești.

Turneul se va intitula „ Cupa Doar Petrolul”  și va avea loc sâmbătă 13 iulie 2013, începând cu orele 10:00 la Pleașa, pe terenul echipei gazdă C.S. Iany Sport, formație căreia i se vor alătura echipele: Viitorul Colceag , A.S. Pleașa și Progresul Bucov. Premiile puse în joc vor fi nenumărate, constând în mingii, mănuși pentru portar, cupe, medalii și se vor acorda din amabilitatea d-lui Viorel HARVATESCU, cel care va suporta toate cheltuielile necesare, pentru buna desfășurare a acestui eveniment fotbalistic.

Invitați de onoare vor fi, binecunoscutul arbitru Marin Marcel cel care va conduce la centru aceste partide și maestrul în arta jurnalistică a presei sportive , dl. Dragoș TRESTIOREANU.

Va asteptam pe toti in numar cat mai mare!

Lasa un comentariu