Share Button

Petrolul a pierdut, surprinzător, meciul disputat pe propriul teren, scor 0-2, în fața echipei CSMS Iași.

Moldovenii au venit la Ploiești hotărâți să obțină cele trei puncte, esențiale în lupta pentru evitarea retrogradării. Ciucur a deschis scorul în minutul 6. Cel mai activ jucător al gazdelor, în prima repriză, a fost Teixeira. Lusitanul a șutat în bară, în minutul 31.

Fabio Braga și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, în minutul 73, iar CSMS Iași a dat lovitura pe “Ilie Oană”. Brazilianul născut la Lisabona se află la prima reușită în Liga I.

În urma acestui rezultat, Petrolul nu a reușit să se apropie de FCSB, aflată la 8 puncte distanță. De partea cealaltă, CSMS Iași a acumulat 21 de puncte și ocupă locul 12, primul care asigură prezența în Liga I și în sezonul următor.

Caseta tehnică

Petrolul Ploiești – CSMS Iași 0-2
Marcatori: Ciucur (6), Fabio Braga (73)

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo Alves, Ipsa, Satli – Marinescu, Pastorini – Vasilache (Nepomuceno 65), Teixeira, Astafei (I. Filip 46) – Mareş (Tchite 58) Antrenor: Mircea Rednic
Rezerve: Cobrea, Peteleu, Fanchone, Al. Chiriţă

CSMS Iaşi: Grahovac – I. Voicu, Mihalache, Plamada, Bădic – Mitici (Braga 69), Enescu – Bosoi (Markovici 90+1), Onduku (Coşereanu 80), Ciucur – Golubovici Antrenor: Nicolo Napoli
Rezerve: Caparco, L. Mihai, Crengăniş, Boiciuc.

sursa: sportnews.ro
foto: digisport.ro

Lasa un comentariu