Share Button

Petrolul a pierdut duelul de pe teren propriu cu CSMS Iaşi, scor 1-2, după un meci în care n-a izbutit, în repriza a doua, să remonteze handicapul cu care a intrat la pauză. Oaspeţii au înscris de două ori în prima jumătate de oră, prin Bole (8) şi A. Cristea (28), reuşita ploieştenilor fiind semnată de către Begeorgi (47).

Doar opt minute a persistat echilibrul pe tabela de marcaj în disputa de pe „Ilie Oană”, adică până atunci când, la un contraatac al Iaşului ce a găsit o defensivă ploieşteană dezorganizată, Bole şuta imparabil, de la 10 metri, lateral dreapta, sub transversală, lăsându-l fără replică pe Cobrea.

Un start de partidă, aşadar, cât se poate de nefericit pentru petrolişti, şi nici norocul n-a fost de partea „lupilor”, atâta vreme cât, după un şut al lui Zoubir şi o respingere în faţa a lui Grahovac, Mareş (19) a reuşit să trimită, din apropiere, în plasă, însă golul a fost anulat, pentru o presupusă poziţie de ofsaid semnalizată de asistentul Sebastian Gheorghe. Rămasă în avantaj, formaţia moldoveană şi-a văzut de treabă, iar Andrei Cristea (28) a mai păcălit o dată apărarea ploieşteană şi, după ce l-a driblat pe Cobrea, a trimis la colţul lung.petrolul, csms iasi

La 0-2 totul părea pierdut, dar, după pauză, Petrolul a arătat o cu totul altă faţă. La propriu, în condiţiile în care Schumacher a efectuat toate cele trei schimbări încă din primul minut al părţii secunde, dar şi la figurat, pentru că Begeorgi (47) a reaprins speranţele, învingându-l pe Grahovac cu un şut puternic, trimis, cu pământul, de la 25 de metri. Imediat, Gavrilă (49) a rămas singur în careul advers, dar mingea, deviată de Grahovac, a ricoşat în bară şi apoi s-a dus în corner.

Petrolul a continuat să atace, forţând o întoarcere de rezultat spectaculoasă, dar şutul lui Mareş (65) a fost pe direcţia lui Grahovac, Bucşa (78) n-a prins cadrul porţii, iar reluarea din cădere a lui Pacar (90+1) n-a avut forţa necesară pentru a-l surprinde pe goalkeeper-ul ieşenilor. „Lupii” l-au trimis şi pe Cobrea în careul advers la ultima fază a jocului, o lovitură liberă la care mingea a trecut prin faţa porţii oaspeţilor fără ca cineva să-i poată schimba decisiv traiectoria, aşa încheindu-se un meci în care Petrolul n-a reuşit să repare, într-o repriză a doua foarte bună, ceea ce a stricat în primele 28 de minute.

Cu patru puncte în clasament şi după această a doua etapă din play-out, formaţia ploieşteană nu reuşeşte să refacă din handicapul ce o desparte de contracandidatele din lupta pentru evitarea retrogradării, iar în etapa viitoare va merge la Cluj, pentru partida cu CFR (luni, 21 martie, ora 20.30).

FC Petrolul Ploieşti – CSMS Iaşi 1-2 (0-2)
Marcatori: Begeorgi (47)/Bole (8), A. Cristea (28).

Petrolul: Cobrea (cpt.) – Mişelăricu, Prestia, Inez (46 Benga), Begeorgi – Bucşa – Stana, Ziani (46 Gavrilă), Zoubir, Mareş – Paolucci (46 Pacar). Antrenor: Constantin Schumacher.

CSMS: Grahovac – I. Voicu (cpt.), Frăsinescu, Mihalache, Ţigănaşu – V. Gheorghe (46 A. Enescu), Creţu, Ciucă, Bole (90+3 Onduku) – A. Cristea (81 Llullaku), Golubovic. Antrenor: Nicolo Napoli.

Au arbitrat: Ovidiu Haţegan (Arad) – Octavian Şovre (Oradea) şi Sebastian Gheorghe (Suceava).

Arbitru de rezervă: Marcel Bârsan (Bucureşti).

Observatori: Irina Mârţ (Bucureşti) şi Ioan Valer Şulea (Braşov).

sursa:fcpetrolul.ro
Foto: Răzvan Păsărică, www.sportpictures.eu.

Lasa un comentariu