Share Button

“Vino la Petrolul să faci istorie”, concursul iniţiat de Fotbal Club Petrolul Ploieşti, în parteneriat cu Asociaţia pentru Iniţiativă şi Dezvoltare Continuă AIDC, a ajuns la final. Juriul a avut o misiune dificilă, analizând 25 de propuneri de scenarii documentare ce au vizat istoria clubului FC Petrolul, iar, după ce “sita a cernut”, câştigător a fost desemnat scenariul intitulat “Lupul îşi schimbă blana, dar năravul ba”.

Conceput de trei eleve de liceu, Diana-Mihaela Gaibăr, Anne-Marie Bianca Pantilimon şi Roxana-Georgiana Tîrteaţă, scenariul va fi transformat într-un film documentar, produs cu ajutorul unei echipe de profesionişti de la Prahova TV. Totodată, câştigătoarele vor fi premiate şi cu o pereche de boxe profesionale pentru calculator, oferită de sponsorul Mercury Lighting SRL.
Apreciind efortul depus de toţi participanţii, organizatorii concursului “Vino la Petrolul să faci istorie” le mulţumesc acestora şi îi aşteaptă şi la viitoarele proiecte ce vor fi iniţiate de clubul nostru.

Sursa:fcpetrolul.ro

Lasa un comentariu