Share Button

Pentru ca sunteti zilnic alaturi de mine si pentru ca ne-am strans peste 2500 

de fani ai aceste echipe minunate FC Petrolul Ploiesti in comunitatea petrolistilor de pretutindeni „Ploiestiul Patria Noastra”(www.facebook.com/PloiestiulPatriaNoastra), a sosit momentul sa va rasplatesc si v-am pregatit o surpriza alaturi de www.ianysport.romagazin online echipament sportiv. (http://www.facebook.com/IanySportEchipamentSportiv)

 

CONCURS!!

Vrei sa castigi acest tricou marca “Viking” (Macron) oferit de catre sponsorul nostru IanySport?

Conditii de participare:

1 Da Like paginii de Facebook Ploiestiul Patria Noastra (www.facebook.com/PloiestiulPatriaNoastra) – ATENTIE! (toti cei care participa la acest concurs trebuie sa fie fani ai Petrolului Ploiesti, nu este permis ca participantii sa aibe pe facebookul personal la rubrica “LIKES-SPORT TEAMS”, alte echipe romanesti in afara clubului nostru);

2Confirma printr-un comentariu la aceasta poza ca participi la concurs!

3 Da SHARE(Distribuie) acestei poze pe wall-ul tau!

IMPORTANT : Share-ul (Distribuirea) trebuie sa fie public pe profilul tau, altfel nu il pot vedea si nu il pot lua in considerare pentru tragerea la sorti.

Concursul se va desfasura in perioada 14 mai 2013 – 21 mai 2013, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org pe data de 22 mai 2013.

Mult success! Forzza Petrolul!

2 raspunsuri pt “Concurs Ploiestiul Patria Noastra & IanySport!!”

  1. giusky69@yahoo.com' ady giuscanu says:

    bravooo, la mai multe concursuri.

Lasa un comentariu