Share Button

O noua ipoteza soc se lanseaza in ceea ce priveste eventualele transferuri din iarna pe care Petrolul le pregateste propriilor suporteri. bokila1Daca astazi capul de afis atat in presa locala cat si in cea centrala l-a reprezentat iminentul transfer  din iarna a lui Adrian Mutu sub comanda lui Cosmin Contra, iata ca la numai cateva ore un alt posibil transfer din aceasta pauza competitionala isi face loc in curtea Petrolului.

Plecat cu surle si trambite de la Ploiesti in aceasta vara, Jeremy Bokila este aproape de a reveni pe arena Ilie Oana . Conform cotidianului Libertatea, editia tiparita de maine 21 noiembrie 2013, atacantul congolez al celor de la  FC Terek Groznîi si-a exprimat dorinta de a reveni la Petrolul inca din aceasta iarna, motivul fiind acela ca la echipa cecena atacantul nu a jucat decat in 6 partide in campionat si doar o singura data in Cupa Rusiei, acolo unde a si bifat 2 goluri, congolezul fiind astfel deranjat de statul de rezerva de lux.

Astfel, Jeremy Bokila ar urma sa soseasca la Ploiesti in aceasta iarna sub forma de imprumut pe 6 luni,  urmand ca Petrolul sa-i plateasca 35% din salariul pe care acesta il incaseaza in prezent la Terek.

Pe langa aceste negocieri contractuale pe care conducerea clubului ploiestean le poarta cu omologii lor rusi, in calea acestei reveniri de senzatie a lui Jeremy Bokila ar sta se pare si OK-ul dat de suporterii “lupilor galbeni”, dat fiind faptul ca acestia l-au considerat “dezertor” pe atacantul congolez, odata cu fuga sa din sanul echipei inainte de Supercupa Romaniei din luna iulie , acolo unde Petrolul a pierdut trofeul in dauna Stelei.

Daca totusi, Petrolul va reusi sa obtina in aceasta iarna semnaturile ambilor jucatori Adrian Mutu respectiv Jeremy Bokila atunci cu adevarat gazarii ar da o adevarata lovitura atat de imagine cat si sportiva si s-ar inscrie cu succes la titulatura de contracandidata certa a Stelei, in lupta pentru tiltul de campiona a Romaniei, editia 2013-2014.

Cifrele lui Jeremy Bokila la Petrolul

Campionat:        31 de meciuri——16 goluri

Cupa Romaniei: 6 meciuri       —— 6 goluri

Total:                    37 meciuri    ——-22 goluri 

2.000.000 de euro este cota de piata a lui Jeremy Bokila conform transfermarkt.de

Foto:incomod.ph

Lasa un comentariu