Share Button

“Ploiestiul Patria Noastra.com” a implinit 1 AN!!statisticippn1an

Siteul oficial al comunitatii petroliste de pretutindeni ” Ploiestiul Patria Noastra” a strans in numai un an de la debut peste 134.000 de vizite unice de pe intreg mapamondul, din 60 de tari diferite, cu un numar de peste 73.000 de vizitatori unici si un total impresionant de 5.169.599 de accesari de pagini si  un numar de 196 de articole postate.

In toate aceste 12 luni, sper ca  am reusit sa va tin la curent cu tot ce se intampla cu echipa noastra draga, Petrolul Ploiesti iar pentru anul 2014  imi doresc sa am macar acelasi timp disponibil pentru a-mi continua munca si pasiunea deopotriva pentru acest drog numit Petrolul.

PloiestiulPatriaNoastra.com vrea sa iti fie alaturi, asa ca nu te sfii sa imi spui ce ti-ar placea sa citesti in continuare pe site, ce nu iti place la el, ce ai schimba sau ce ai adauga. Chiar si cel mai mic gand ne va ajuta sa facem pasi mici, dar siguri in imbunatatirea site-ului.tari trafic
Asadar, astept cu drag feedback-ul tau pe adresa de e-mail ploiestipatrianoastra@yahoo.com sau pe messenger la ID-ul ploiestipatrianoastra si sa fii sigur ca fiecare intrebare pe care mi-o vei adresa, va primi un raspuns cat mai prompt cu putinta!
Pentru toate acestea as dori sa va multumesc! Urmariti-ma in continuare!

PS:Nu uitati ca puteti sa ne gasiti si pe Facebook! (Click AICI pentu a ajunge la pagina).
Forzza Gazarii!!! La Multi Ani petrolisti de pretutindeni!

 

Cu stima si consideratie,

Florian Tudorache

Site Admin Ploiestiul Patria Noastra.com

Lasa un comentariu