Share Button

Astazi, in presa centrala sportiva o noua “bomba” in cautarea de senzational facea inconjurul online-ului. În goana nebuna după click-uri şi vizualizări de pagini mai ales in aceasta perioada “moarta”, doua dintre cele mai importante siteuri romanesti de sport detonau cu titluri bombastice o noua “fumigena” marca Adrian Mutu.mutu cesena conferinta

Întorsătură de situaţie! Mutu are ofertă de la Sochaux!” – a titrat digisport.ro la ora 09:38. O oră mai târziu, redactorii prosport.ro au dovedit că stăpânesc la perfecţie arta copy-paste-ului şi au preluat şi ei materialul, cu un titlu şi mai elocvent pentru o adevărată “bombă de presă”: “Pică transferul lui Mutu la Petrolul? Francezii au anunţat că s-a înţeles cu Sochaux!”

Daca pret de cateva secunde, ca fan al lupilor galbeni tindeai sa devii dezamagit in urma ultimului breaking-news oferit de siteurile mai sus amintite, cu putina rabdare si atentie puteai vedea ca este doar o noua dezinformare sau si mai rau o mostra de incompetenta si lipsa de respect fata de proprii cititori.

Sursa informaţiilor cu care redactorii celor două site-uri au vrut să atragă zecile de mii de vizitatori a fost mutusochauxun site francez cu un profil umoristic asumat, care se vede chiar şi din logo-ul paginii (Footballfrance.fr). Mai mult, textul articolului respectiv are un stil menit să facă cititorii să râdă cu gura până la urechi. Mutu va profita de un Peugeot 406 break, iar din 2017 va fi responsabil cu vânzările grupului auto PSA în România.

Ca sa fie si mai credibili francezii au “falsificat” şi o declaraţie a lui Adrian Mutu, declaratie ce s-a vrut a fi doar o ironie ieftina la trecutul mai putin placut al “Briliantului” in perioada Chelsea: “Sunt mândru că voi juca la Sochaux. Mi s-a spus că ninge des în această regiune, iar mie îmi place ninsoarea mult. Abia aştept!”, a spus Mutu.

In urma cu cateva minute, asa cum ne-a obisnuit, printr-un mesaj postat pe contul sau de facebook , Adrian Mutu a tinut sa infirme si sa-i linisteasca pe fanii lupilor galbeni despre posibila sa deturnare de la Petrolul via Sochaux: Sochaux?!!NU este adevarat!mutu

 

Un raspuns pt “Adrian Mutu dezminte oficial gluma Sochaux!”

  1. georgian_slanic@yahoo.com' george says:

    Pai atunci sa ii manance dracii de gunoaie. ce drak tre sa inghit toate aberatiile la toate site-urile astea infecte.

Lasa un comentariu