Share Button

Adrian Mutu a făcut un nou meci foarte bun pentru Petrolul, în penultima partidă amicală, contra rușilor de la Kuban Krasnodar.fcpkub

Trupa lui Cosmin Contra a reușit a doua victorie din meciurile de pregătire, scor 1-0, cu formația la care joacă și românul Gigel Bucur.

Partida a fost echilibrată, cu faze la ambele porți. Jucătorii celor două formații nu au făcut rabat de la efort și au alergat foarte mult. Abel Camara și Vlăduț Morar au avut cele mai mari ocazii de a deschide scorul, în prima parte.

Dacă cei doi au ratat oportunități bune, Adrian Mutu a contribuit din plin la singura reușită a meciului în minutul 84 al partidei, autogolul lui Kozlov, în urma unui contraatac.

Tehnicianul celor de la Petrolul a început partida cu următorul 11:

Bornescu –  Achim, Geraldo, Gerson, BețaHoban, RomarioPriso, Zicu, MorarCamara.

La pauză au mai intrat în teren: Mutu, Manase, Mustivar și De Lucas.

Ultima partidă de pregătire pe care “lupii galbeni” o joacă înaintea de începerea campionatului va avea loc în 14 februarie, contra rușilor de la Terek Groznîi, acolo unde joacă foștii “găzari” Bokila și Grozav.

Amicale Petrolul

23 ianuarie cu Sturm Graz (Austria) 1-1
26 ianuarie cu Anji Mahacikala (Rusia) 1-2
29 ianuarie cu FK Jagodina (Serbia) 1-0
6 februarie: Cernomoreţ Odessa (Ucraina) 0-1
9 februarie: Șeriff Tiraspol (Moldova) 2-2

sursa:stiridesport.ro

foto:fckuban.ru

2 raspunsuri pt “Adrian Mutu a contribuit decisiv la cea de-a doua victorie a Petrolului din 2014! Kuban Krasnodar – Petrolul Ploiesti 0-1 (0-0)”

Lasa un comentariu