Share Button

15 mai 2013 este data-limita pina la care se poate completa Declaratia 230/2008, prin care se pot redirectiona 2% din impozitul pe profit al anului 2012 catre… Asociatia “Lupii Galbeni”, entitate care in ultimii ani a produs sumele necesare pentru realizarea majoritatii coregrafiilor, dar si a grosului deplasarilor! Alte obiective demne de a putea fi trecute in revista sunt: – achizitionarea unui autocar destinat juniorilor, dar si suporterilor, pentru deplasari;- redotarea galeriei;- promovarea imaginii de Petrolul in orasul Ploiesti si judetul Prahova Cum toate costa, iar resursele noastre nu sunt tocmai extraordinare, singura solutie o reprezinta un minim efort din partea fiecarui PETROLIST. Mai exact, incepind de astazi si pina pe 15 mai, in tribuna se vor afla mai multi fani care vor avea asupra lor cateva sute de Declaratii 230, doritorii putand completa pe loc acele declaratii, care vor fi depuse la sediul Directiei Finantelor Publice, de pe Aurel Vlaicu! Nu dureaza decat 30 de secunde! Cei care, insa, nu sunt prea comozi pentru o mina de ajutor in plus, pot solicita mai multe astfel de declaratii, la adresa de email ploiestipatrianoastra@yahoo.com sau pe ID-ul de messenger: ploiestipatrianoastra , si ulterior da spre completare familiei, rudelor, prietenilor sau altor cunostiinte care vor sa sprijine actiunile galeriei! Actiunea vizeaza constientizarea iubitorilor fotbalului vizavi de posibilitatea de a redirectiona pentru o actiune deosebita 2% din impozit, banii care oricum ar fi ajuns in vistieria statului! neputand fi folositi in cont propriu de catre nimeni! Practic, e vorba despre impozitul de anul trecut, care a ajuns deja la stat, 2% putand ajunge in fondurile galeriei, prin simpla completare a Declaratiei. Practic, nimeni nu scoate nimic din buzunar si nu pierde nimic, sumele fiind deja retinute de stat. Am pornit mai devreme anul asta, deoarece multe alte asociatii au “agatat” deja petrolisti de-ai nostri, care au apucat sa completeze declaratiile in favoarea unor asociatii care se ocupa cu protectia animalelor, sanatatii, mediului s.a.m.d. N-am nimic impotriva, spre exemplu, sa aud asa ceva, insa sunt asociatii care scot zeci de miliarde din asta (gen SMURD, Protectia animalelor etc..), in vreme ce noi care de-abia sarim 10.000 lei anual, mai ramanem si fara oamenii care contribuiau la putinul din care am “respirat” in ultimii ani!
De asemenea asteptam “voluntari” pentru aceasta actiune, doritorii urmand a fi remunerati corespunzator. Mai multe detalii pe adresa  de mail Preda_Octav80@yahoo.com Cei care reusesc sa completeze cat mai multe Declaratii 230/2008 le pot depune la magazinul clubului, de unde vor fi ridicate si depuse la Finante, pe Aurel Vlaicu!

ATENTIE! A SE COMPLETA DECAT DE MANA!!

Nu puteti trage la xerox decat Declaratiile goale! Le puteti completa si direct la magazinul FCP (WINMARKT-GALERIILE COMERCIALE), eu lasand acolo cateva zeci de hartii.

DENUMIRE ENTITATE NON-PROFIT: ASOCIATIA “LUPII GALBENI”
Adresa: STRADA STADIONULUI, NR.26, Ploiesti, JUD. PRAHOVA
CIF (CODUL DE IDENTIFICARE FISCALA): 28235910
CONT BANCAR/IBAN AL UNITATII NON-PROFIT: RO95BRDE300SV82232613000

Lasa un comentariu