Share Button

De putin timp umbla vorba prin targ, ca Petrolul ar mai pregati cateva transferuri cu nume, dupa ce in aceasta seara clubul gazar a anuntat spelervdmaand_septemberpe siteul oficial transferul  fundasului  Alexandru Benga care a semnat un contract valabil pe 3 sezoane cu clubul ploiestean.

Astfel, se vehiculeaza tot mai des numele a trei jucatori, doi mijlocasi( un mijlocas dreapta si un mijlocas ofensiv), in speta Victoras Astafei si Laurentiu Iorga, ambii de la insolventa Otelul Galati, si deja mediatizatul ultimelor zile varful de atac congolez al celor de la Fortuna Sittard, Patrick N’Koyi-Kiabu!

Din ultimele informatii, se pare ca oficialii Petrolului au avut deja o runda de negocieri cu atacantul celor de la Fortuna Sittard, Patrick N”Koyi, iar cu ceilalti doi jucatori, Victoras Astafei, respectiv Laurentiu Iorga, discutiile sunt foarte aproape sa inceapa si chiar sa se finalizeze cu un raspuns favorabil din partea acestora pentru clubul ploiestean.

Cine sunt cei 3 jucatori care ar urma sa joace sub tricoul Petrolului?

Patrick N’Koyispelervdmaand_september

Atacant cu aptitudini şi calităţi similare cu ale lui Bokila – tânăr, înalt, puternic, tehnic, Nkoyi(foto: voetbalinlimburg.nl)e exact vârful de careu de care antrenorul Cosmin Contra are nevoie. Nkoyi aparţine de FC Eindhoven, dar ultima oară a evoluat la Sittard, pentru care a marcat 15 goluri în 29 de meciuri.

Atacantul are o cota de piata conform transfermarkt.de in valoare de 175.000

 

Victoras Astafei571951-victor-astafei

Victoraş Astafei (foto:gsp.ro)ocupă postul de mijlocaş de bandă, putând fi folosit şi ca atacant central dacă situaţia o cere. Fotbalistul de 1,77m înălţime şi-a început cariera în oraşul natal, la FCM Târgu Mureş, dar a mai trecut şi pe la Arieşul Turda sau Gaz Metan Mediaş, acolo unde a cunoscut şi cea mai bună perioadă a sa, marcând de 8 ori în 16 meciuri.
A fost transferat de Oţelul contra sumei de 200.000 de euro şi a înscris 2 goluri în 16 meciuri (Liga I + Cupă) în primăvara acestui an.

Conform site-ului transfermarkt, Astafei valorează 1,2 milioane de euro.

 

Laurentiu Iorga

Deşi este originar din Babadag (judeţul Tulcea), Laurenţiu a fost adoptat de oraşul Galaţi de la o vârstă fragedă, el evoluând doar pentru Oţelul încă de la începul carierei sale de fotbalist. Are 7 prezenţe în naţionala U21 a României, pentru care a marcat un gol, plus o prezenţă în reprezentativa U23.iorga_laurentiu
Sezonul trecut, Laurenţiu Iorga (foto:dunareabatrana.ro)a evoluat în 14 partide (11 ca titular), în care a strâns 883 de minute jucate şi a marcat 4 goluri în campionat, fiind golgeterul neaşteptat al formaţiei galatene.

Este cotat de transfermarkt.de la 1.200.000 €

 

 

Lasa un comentariu