Share Button

Pandurii Târgu Jiu a dat lovitura în ultimul meci al etapei a 24-a din Liga 1 la fotbal, învingând, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Petrolul Ploieşti. A fost un joc destul de animat, în care “lupii” şi-au arătat limitele, iar gorjenii au luat nişte puncte care pot fi vitale în lupta pentru evitarea retrogradării. Unicul gol a fost marcat de Momcilovici (14).

Petrolul n-a pierdut doar un meci, ci şi doi jucători importanţi – pe Geraldo şi pe Teixeira – pentru meciul de joi cu Steaua. Cu toate că a jucat cu doi atacaţi, echipa ploieşteană a fost penibilă în atac. Tchite a ratat din toate poziţiile, iar Tamuz a fost inexistent.

Fanii ploieşteni au luat foc la schimbarea lui Teixeira, care a fost fluierat de tot stadionul. Nici ceilalţi n-au scăpat mai uşor. La final, puţinii fani prezenţi la joc le-au strigat: “Ruşine să vă fie!”. A fost a treia înfrângere consecutivă acasă pentru Petrolul, după cele cu CS U Craiova (1-2) şi cu CSMS Iaşi (0-2).

Caseta tehnică

Petrolul Ploieşti – Pandurii Tg. Jiu 0-1
Marcator: Momcilovici (14)

Petrolul Ploieşti: Pecanha – Peteleu, Filip, Geraldo, Fanchone – Astafei (Coman ’39), Marinescu (Kronaveter ’56), De Lucas, Teixeira (Pastorini ’75)- Tchite, Tamuz. Antrenor: Mircea Rednic

Pandurii Târgu Jiu: Gliwa – Unguruşan, Cordoş, Vasiljevic, Momcilovici – Mrzljak (Piţian ’84), Elton – Răduţ, Nistor, Nicoară (Buleică ’63) – Roman (Matulevicius ’72). Antrenor: Edi Iordănescu

Cartonaşe galbene: Astafei ‘8, Tchite ’59, Teixeira ’61, Geraldo ’68 / Răduţ ‘8, Gliwa ’87

Meciul a fost arbitrat de Iulian Dima, ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene şi Vladimir Urzică, în timp ce Lucian Rusandu şi Gabriel Mladinovici au fost asistenţi suplimentari.

Daniel Hulubei a fosr rezervă la meciul de la Ploieşti.

Observatorii partidei au fost Victor Berbecaru şi Marin Petrache.

sursa: sportnews.ro

Lasa un comentariu